3 vilde hotel-alternativer

Er det lidt for kedeligt for dig bare at tage på et almindeligt hotel, når du endeligt skal ud at rejse?

Så er artiklen her et godt sted at bruge de næste 5 minutter.

Vi kigger på nogle vilde alternativer til det almindelige hotel – vilde alternativer, der for 2 af deres vedkommende faktisk er til at betale. Den tredje, derimod..

Lej en ø

AirBnB giver dig mulighed for nemt at leje en lejlighed, et værelse eller måske et helt hus der hvor du skal hen. Med hvad med at leje en helt ø for dig selv?

Blandt andet udenfor staten New York i det østlige USA ligger der en række øer, der er ejet af private. De private har både ud til øerne, hvor der er bygget små huse. Du har mulighed for at leje en hel ø – med båd og hus – fra omkring 800 kroner og opefter.

Du har ikke altid luksuriøst tilbehør som et toilet med træk i og du finder ikke restauranter lige i nærheden. Men det er sjovt at uploade et billede til vennerne derhjemme af dig på din helt egen ø.

Sovepod i Japan

I Japans hovedstad Tokyo er der trængsel og alarm. 37 millioner mennesker bor i en by på størrelse med Sjælland. Som turist er det svært at finde et hotelværelse til under 7-800 kroner per nat – og så er det på størrelse med et lille kosteskab, hvor kufferten ikke kan ligge fladt ned på gulvet, men er nødt til at stå op af væggen.

Derfor er ”pods” eller ”capsules” blevet populære i Japan.

Du kan sen en video af hvordan sådan en ”capsule” ser ud her:

https://www.youtube.com/watch?v=S0-oNv51j9o

Du får dit eget lille rør, hvor du kan styre temperatur og lys. Du kan lige akkurat have en computer liggende over dig eller du kan se fjernsyn, hvis du foretrækker det. Kufferten har du et andet sted.

Det fede ved de japanske capsules er, at det kun koster få hundrede kroner per nat. Ofte er der tilmed ”onsens” – varme bade – du kan bade i og en lille biograf og restaurant tilknyttet. Det fungerer på den måde som et almindeligt hotel indtil du lægger dig til at sove. Der ligger en anden fyr bare en meter væk fra dig, men ham kan du ikke se, for du ligger jo og sover..

Penthouse i Bangkok

Hvis du skal have det bedste af det bedste, så er vi ude i et penthouse i Bangkok.

Den thailandske hovedstad har 30 millioner indbyggere og lige så mange årlige turister. Derfor er der også enormt mange hoteller, lodges, inns og muligheder for at leje en lejlighed på AirBnB.

Sidstnævnte giver nogle vilde muligheder, hvis du er villig til at betale.

Der findes hele AirBnB-penthouse-lejligheder du kan leje fra omkring 5000 kroenr per nat. Men så har du også udsigt over byen fra toppen af bygningen og et par badeværelser at tage af. Du kan også leje hele huse midt i byen for dig selv.

Se fx dette hus til 5000 kr per nat med 4 værelser og egen pool.

Meget mere fornemt bliver det ikke.

About the author

super_admin

View all posts