her er en guide til sunde spisesteder på Frederiksberg

5 sunde takeaway-steder på Frederiksberg

I en travl hverdag skal maden ofte gå stærkt, og vi kender alle til at ty til en omgang takeaway af den ene eller anden art. Vi er mange som ofte ender med den sædvanlige pizza, men der findes et hav af alternativer. På Frederiksberg kan du finde et hav af takeaway muligheder, men det kan være svært at finde rundt i junglen og finde de bedste steder. Derfor får du her en guide til 5 spisesteder på Frederiksberg, hvor du kan få nem og sund takeaway.

Palæo

Har du hørt om stenaldermad? Hos Palæo står deres menu udelukkende af dette koncept. Stenaldermad er mad, som ikke indeholder gluten, laktose eller tilsat stivelse, sukker eller konserveringsmidler. Det vil sige rene, naturlige fødevare, som ikke er unødigt forarbejdet.

Hos Palæo får du mættende måltider lavet af grøntsager, proteiner, vitaminer og sunde fedtstoffer, som du både kan spise på en af deres restauranter eller tage med hjem som takeaway.

Wedofood

Wedofood er en salatbar, hvor menuen består af friske salater, fisk og kød, friskbagt brød og lidt sødt til tanden. Konceptet er simpelt – du vælger, de blander. Du kan vælge imellem selv at blande din egen eller vælge en af de klassiske salater, hvis udvalget bliver for uoverskueligt. De har alt, hvad salathjertet kan begære, når det gælder grøntsager, kød og dressinger, så selv de mest salatkræsne kan gøres tilfredse.

OLIOLI

Hos OLIOLI på Gammel Kongevej kan du få den hawaiianske poke-bowl, som meget simpelt er sushi i en skål. Det vil sige et sundt måltid bestående af friske grøntsager, rå og frisk fisk og diverse dressinger fra det asiatiske køkken, som vi alle holder af. Her kan du igen blande din egen bowls eller vælge en af de klassiske bowler, og er du ikke den store fan af sushi, findes der også bowler uden rå fisk, men med enten tofu eller and.

Sund sult

Hos Sund sult på Gammel Kongevej er der fokus på ernæring og sundhed. Her kan du få stillet din sult med salater, du selv blander, sandwich og supper og supplere med hummus og spyd som tilbehør. Hvis du også trænger til at få slukket tørsten, kan deres juice eller smoothies varmt anbefales.

42Raw

Selvom menukortet ser helt almindeligt ud hos 42Raw med både burger, brunch og bowls, vil du hurtigt opdage at intet er som det plejer. Hele menukortet er nemlig laktosefrit, glutenfrit og 100% vegansk, så selv den mest engageret sundhedsguru kan blive tilfreds. Hos 42Raw er der knald på farver og smag, så selv hvis du ikke er helt så sundhedsdedikeret, er det et besøg værd.

About the author

super_admin

View all posts