Adventure i den vilde natur

Jungle skov træer natur

Adventure oplevelser er oftest ekstreme og fantastiske oplevelser i forbindelse med den vilde natur. Således er naturen en grundlæggende nødvendighed for, at vi mennesker kan fortsætte vores vilde eventyr. Men hvis vi bliver ved med at forurene, som vi gør nu, er det ikke sikkert hvor meget af vores elskede natur, der vil tage yderligere skade.

Derfor er det essentielt, at vi passer på vores Jord! Som privatperson kan man eksempelvis gøre dette gemmen valg af grønenergi til opvarmning af dit hjem. På greenmatch.dk kan man sammenligne priser og kvalitet på miljøvenlige energikilder.

Den globale opvarmnings konsekvenser og adventureoplevelser

Den menneskeskabte drivhuseffekt har fatale konsekvenser for vores Jord, for at nævne et par stykker, er følgende ændringer i klimaet nogle, som har påvirkning på nogle af de aktiviteter, vi elsker at foretage os;

  • Lufttemperaturen stiger
    Dette betyder mildere og varmere vejr, hvilket også betyder mindre is, gletschere og sne. Ud over det katastrofale denne tilstand er i sig selv, betyder dette også mindre mulighed for oplevelsesrejser over indlandsisen, eller kortere skiperiode i eksempelvis Alperne.
  • Temperaturen i havene stiger
    Dette betyder blandt andet, at havene bliver mere sure. Årsagen hertil er, at den CO2 der bliver optaget i havet, bliver omdannet til kulsyre. Dette har påvirkning på levende organismer såsom koraler, som ikke kan leve i for surt havvand. Yderligere ødelægger de varme havtemperaturer også den symbiose, der er essentiel for koralrevenes overlevelse. Dette kan således have betydning for, de muligheder du har for at dykke og se koralrev.
  • Økosystemet
    Hvis man holder af planter og dyr, når man er ude i naturen, eksempelvis på vandretur i bjergene, kan den globale opvarmning også have en påvirkning på dine muligheder som adventure. Den globale opvarmning påvirker nemlig de forhold, planter og dyr lever under, hvilket i værste fald kan føre til udryddelse af flere forskellige arter.

Listen over den globale opvarmnings konsekvenser på vor Moder jord er meget lang, og ovenstående er således kun et lille uddrag af  de katastrofale følger den globale opvarmning har på vores natur, og de muligheder der begrænses for os der elsker eventyr.

Sort træ - naturDerfor er det ekstremt vigtigt, at vi passer på vores jord, og gør alt for ikke at gøre disse ødelæggelser værre. Således kan de valg, du tager i din dagligdag, med hensyn til brug af grønenergi, genbrug, retursystemer osv. have store konsekvenser for jordens fremtid!

 

About the author

super_admin

View all posts