Sicilien

De bedste ting at lave i Sicilien

Der findes ingen steder på jorden, der tilnærmelsesvis minder om Sicilien. Det er et skønt sted, midt i middelhavet. Det kan godt være at du har været i Italien før. Men Sicilien er ikke som resten af Italien, hvilket du hurtigt vil opdage, når du ankommer. Det er den smukkeste kyst i middelhavet, og du vil ikke fortryde din beslutning.

Lej en bil og kør en tur

Ja, det kan lyde kedeligt og ensformigt, men intet er kedeligt på Sicilien. Det kan absolut anbefales at leje en bil, og køre ud til kysten. Der er mange gode veje at køre på, som alle har en fænomenal udsigt.

Vælger du at leje en bil, har du også frihed til at gøre præcis hvad der passer dig. Men det er ikke udelukkende den eneste metode du har til at komme frem og tilbage på. Der går masser af busser og de lokale er altid søde mod turister.

Er du en af de heldige, kan du sågar opleve at blive inviteret til middag hos en Syditaliensk familie. Så vil du have den mest autentiske rejseoplevelse, skylder du dig selv at køre en tur langs den sicilienske kyst.

Tag en tur ind til palermo

Det kan varmt anbefales at sætte tid af til at besøge Palermo. I Palermo vil du opleve den syditalienske kultur, ligeså snart du sætter din fod i byen.

Der er altid en fantastisk stemning, og byen byder på nogle af Italiens bedste restauranter – du skal prøve en af deres utal af pizzaer. De er som ingen andre steder i verden. Tynd bund, kvalitets ost og friske råvarer er kendetegnet. Du vil aldrig blive skuffet!

Nu hvor du alligevel er i Palermo, er deres kendte katedral et besøg værd. Den blev bygget i 1100-tallet, men står stadig i sin fulde pragt. Den er også blevet udsat for en hel del restaurationer undervejs, men den har ikke mistet det autentiske look.

 

 

 

 

 

About the author

super_admin

View all posts