Den absolutte adventure oplevelse i New Zealand

New Zealands smukke og uberørte natur, bjerge, skov og floder

De første mennesker ankom til New Zealand for omkring 1000 år siden, således har landet stadig i dag en charme af uberørthed, eventyr og vildskab, hvilket gør det til den ideelle destination for en ægte adventure.

Uanset om du allerede er en garvet opdager, eller du har en lille adventure gemt i maven, vil New Zealands smukke og frodige land ikke skuffe dig. Der er ikke dét, der ikke kan tilfredsstille en eventyrlysten person, landet tilbyder alt, hvad hjertet begærer, eksempelvis:

  • Luften
    Skydiving – Bungy Jump
  • Jorden
    Vandreture – Ski – Bjergbestigning – Udforskning af grotter
  • Vandet
    River rafting – Jet både – Surfing

Tag springet!

Byngy jump i New Zealand
Bungy jump fra bro over flod i New Zealand

New Zealand kan tilbyde utallige lokationer, hvorfra du kan bungy jumpe, og opleve den ubeskrivelige følelse det er at at falde i frit fald fra en høj klippe eller bro, for i sidste sekund at blive hevet tilbage op af elastikken. Dette er en chance, man ikke må misse.

Hvis man kan lide de høje luftlag, er skydiving ideelt. Hvilken bedre måde kan man indtage og opfange den fantastiske udsigt ud over New Zealands landskab, end fra flere 1000 meter over jorden?

Forvild dig ud i naturen

New Zealands smukke og spændende natur skal ikke glemmes. Her kan man enten leje off-road biler og tage udfordringen op mod den vilde natur, eller man kan begive sig på en tur ind i en af de utallige grotter, der gemmer sig rundt omkring i klipperne.

Til den lidt mere rolige opdagelsesrejsende vil der være skønne vandrestier og ture, man kan begive sig ud på for at se andre dele af landet. På denne måde kan man nå at suge alt den smukke natur til sig. New Zealand er blandt andet kendt for deres alsidige dyreliv, og på en sådan vandretur vil man have de bedste muligheder for at se dyr, man måske aldrig har set før.

Vandsportens verden

Med den meget forskelligartede natur New Zealand tilbyder, følger der også fantastiske floder, som er perfekte for river-rafting. At gå fra stille skvulp i de vilde skoves floder til turbulent og hurtig rafting i det rå klippelandskab, vil give dig den optimale river rafting-tur.

Hvis man er til en lidt mindre hårdfør tur på vandet, er jet både også en mulighed. Denne form for vandsport er netop velegnet til alle grader af erfaring, og således noget alle kan være med på.

Landet er alsidigt og mulighederne næsten endeløse. Dette kan gøre valget svært, hvorfor et individuelt tilbud fra et rejsebureau, kan være en måde hvorpå, man kan nå lidt af det hele.

New Zealand vil ikke skuffe dig!

New Zealand flod og river rafting

About the author

super_admin

View all posts