Tanzania

En ægte Tanzarist

Tanzania

Tanzania er et fantastisk land og et land udover det sædvanlige. Der er ikke grænser for hvad du kan opleve. Landet er spækket med særprægede og spændende oplevelser, som sjældent er at finde i ét og samme land.

Man skulle ikke tro at man kan opleve så meget i bare ét land. Hvor det normalt er op til flere steder i verden man må besøge, for at opleve sådan et unik diversitet.

Geografi

Det der gør Tanzania til sådan et overvældende land mht. oplevelser er dens unikke geografi. Geografien i Tanzania er nemlig en af de mest varierende og specielle i verden.

Landet byder på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, som er det højeste punkt i Afrika. Derudover byder Tanzania på indsøer, bjerge, floder, skove og op til flere naturreservater.

Grundet Tanzanias store størrelse, gør at klimaet er forskelligt afhængigt af hvor man befinder sig i landet. Klimaet varierer helt fra varmt og fugtigt til mere tempereret klima.

Dyreliv

Tanzania er det land i verden der har det største antal af vilde dyr. Man har derfor større mulighed for at møde de forskellige dyr end andre lande.

I Tanzania kan du møde The Big Five, The Big Nine og mange mange flere vilde dyr. Det er blandet andet dyr som vilde løver, leoparder, elefanter, næsehorn, giraffer og et farverigt mangfoldigt fugleliv.

Det er meget få vilde dyr som ikke kan findes i Tanzania. Hvor du kan møde det hurtigste dyr, det højeste, det største, det tungeste i verden.

Tanzarist

For nyligt er denne blog blevet nomineret til årets Tanzania blog af safaritanzania.dk. Bloggen er så heldige at være blandt Top 13 Tanzarister.

Vi er på bloggen utrolig glade over at være præsenteret på safaritanzania.dk. Hjemmesiden indeholder alt om Tanzania, hvor man kan læse alt lige fra dyreliv til kultur.

Vi er derfor vilde med at dele dette “Vinterbatch” med jer, som vi har været så heldige at få fat i. Se endelig på deres hjemmeside – du vil ikke blive skuffet.

About the author

super_admin

View all posts