hjemmeside

Gæsteblog: Casual eller professional online-eventyr

Michael Cortzen fra hjemmesiden Ekspertvalg.dk, gæsteblogger i dag hos adventureonline.dk. Derfor vil det følgende være Michaels ord. Rigtig god fornøjelse med læsningen.

I forhold til ’adventures’ eller eventyr, er der mange forskellige måder at få sig et eventyr på. Formålet med et eventyr er nok for de fleste at få en god oplevelse. I forhold til eventyr på nettet, kan disse i høj grad også være gode oplevelser.

Ikke nok med, at der er gode eventyr at finde på nettet – der er også rigtig mange af dem. I dette indlæg, ser vi nærmere på nogle forskellige eventyr som du kan begive dig ud på gennem en lang række forskellige hjemmesider.

Casual

I ’casual’-kategorien, haves de gratis eller relativt billige eventyr som du kan begive dig ud på.

Adventure Quest – Battleon.com

Hvis du gerne vil spille et fantastisk online rollespil, bør du helt klart tjekke Adventure Quest ud på hjemmesiden Battleon.com. Der er et utal af muligheder, missioner, væsener osv. i spillet, men pas på, da det kan være uhyre tidskrævende.

Shopping eventyr

Du kan også begive dig ud på dit egen shopping-eventyr. Prisniveauet på et shopping-eventyr, afhænger af dig selv, men der er jo mulighed for at Google dig frem til billige webshops, hvor du kan købe det du søger.

Det praktiske ved et online shopping eventyr, er også, at det foretages komfortabelt hjemme i din egen stue, og du kan hurtigt skifte shopping-emne fra eksempelvis tøj til elektronik på få sekunder.

Professionelle eventyr

Dette afsnit belyser eventyr, som kan høre til den høje ende af omkostningsskalaen i forhold til online eventyr.

De professionelle eventyr, kan have betydelig risiko, og derfor anbefales disse også kun til folk som forstår disse ricisi.

Investering – Eksempelvis aktier, optioner, derivater med flere.

Hvis du ønsker at begive dig ud på eventyr af den mere professionelle slags, kan du med fordel oprette dig inde på en hjemmeside, hvor du kan investere – eksempelvis Nordnet eller ETX Capital.

På disse hjemmesider, kan du starte diverse investeringseventyr. Det anbefales dog, at der minimum investeres noget i retning af 5.000 kr., da det ikke giver stor mening at investere mindre. Dette grundet, at der er et gebyr på 30 kr. pr. handel.

Dermed skal der altså være en fortjeneste på minimum 60 kr. når du har købt og solgt dine papirer.

Adventureonline og Ekspertvalg, kan på ingen måde holdes ansvarlig for eventuelt tab på aktier eller andre former for investeringer i forbindelse med denne artikel.

Denne artikel er leveret af Michael Cortzen fra hjemmesiden Ekspertvalg.dk.

About the author

super_admin

View all posts