Kom helt tæt på Sydamerika

Iguassu Falls i Sydamerika

Sydamerika er en helt fantastisk rejsedestination, og kan byde på mange fantastiske øjeblikke og oplevelser for den rejselystne. Det er et land, der gemmer på skjulte skatte, der kun venter på, at du kommer og finder dem. 

Lær befolkningen at kende

For rigtigt at komme det sydamerikanske folk nær og forstå deres kultur, kan det være en fordel at kunne tale sproget. I størstedelen af landene er det officielle sprog spansk. Hvis spansk ikke allerede er en del af ens repetoir, kan man eventuelt tage en sprogskole eller et aftenkursus inden afrejse. At kunne kommunikere med lokalbefolkningerne vil give dig et helt andet udbytte af din rejse. Det spanske sprog vil således give dig nye forudsætninger og muligheder for at opleve de forskellige lande og gå på opdagelse på egen hånd.

Udsnit af kontinentets perler

Sydamerika består af 12 lande, som hver især er helt fantastiske. Det kan være svært at vælge, hvilke lande man skal vælge til eller vælge fra, hvis ikke man kan nå alle 12. Nogle must-sees er dog eksempelvis:

 • Iguassu Falls
  Dette overdådige vandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina er en attraktion, der ikke må gås glip af. Dette enorme vandfald er 70 meter i faldhøjden, og breder sig over næsten 2,7 km. Det er en af verdens mest kraftige vandhold, og med dens kombination af voldsomhed og  ynde er det helt sikkert et must see!
 • Amazonas junglen
  Hvis man er eventyrslysten, er Amazonas junglen helt sikkert et sted, man skal udforske. Det er den vådeste regnskov i verden, og dækker et areal, der er 75 gange større end Danmark. Det er et helt unikt sted, som byder på mange små overraskelser.
 • Galapagos eventyr
  Dette fantastiske sammensurium af små øer giver rig mulighed for vandreture, dykke og snorkle i det fantastiske stillehav, og meget meget mere.
 • Rio de Janerio
  Kan man tage til Sydamerika uden at opleve denne sprængfyldte energibombe af en by?
 • Andesbjergene
  En spændende og aktiv måde at se Andesbjergene kunne være en skitur i Argentina.

Dette er blot et lille udsnit af, hvad det fantastiske Sydamerika kan tilbyde. Listen er næsten uendelig.

Hvis man er typen, der godt kan lide at gå på oplevelse i et land på egen hånd, er det især en god ide at lære det spanske sprog, da man derved kan komme længere og dybere ind i landet på egen hånd.

Mulighederne er utallige i denne fabelagtige verdensdel.

About the author

super_admin

View all posts