Slip permanent for brillerne på dine adventure ture

For mange eventyrere er det et stort problem, at de ikke kan se uden briller eller kontaktlinser. Hver gang der skal svømmes, kravles, løbes, hoppes, ståes på ski eller lignende aktiviteter kan brillerne komme i vejen. Det kan hæmme en person utroligt meget. Med en øjenlaserbehandling kan du lægge brillerne permanent på hylden.

Euroeyes

Utrolig frihed

Mange tidligere patienter beretter om en hel fantastik følelse af glæde og forøget livskvalitet efter at have modtaget en øjenlaserbehandling. Henrik, en EuroEyes‘ tidligere patienter beretter, “Efter 20 år med briller og kontaktlinser trodsede jeg min indre mistro og fik en henvisning (gennem det offentlige) til EuroEyes på Hamlet – og det har jeg ikke ét sekund fortrudt. Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at det er en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget!”

Beretninger som denne, vidner om at det en øjenlaserbehandling kan højne livskvaliteten markant.

En anden tilfreds kunde; Louise, beskriver, “Før lasik tog jeg brillerne af, når jeg var i vinterbadeklubben. Det medførte, at jeg sjældent fik øje på løse søm på broen og brandmænd i vandet, før det gik galt. Nu nyder jeg udsigten over Århus-bugten. Kan se husene ovre på Mols. Nyder at kunne få øjenkontakt med de andre vinterbadere i saunaen. Lasik har givet mig større livskvalitet og tryghed i fritidslivet. Jeg er tillige blevet mere trafiksikker. En cykeltur i regnvejr var før et valg mellem regnvåde briller eller ingen briller.”

Få en øjenlaserbehandling

Overvejer du en øjenlaserbehandling, kan du komme til en uforpligtende og gratis forundersøgelse hos EuroEyes. Til forundersøgelse vil blive undersøgt, om man er egnet til en operation, og hvilken operation der kan hjælpe en bedst på vejen til et perfekt syn.

EuroEyes har 5 klinikker rundt om i Danmark med beliggenhed i København, Esbjerg, Herning, Aarhus og Aalborg. På klinikkerne arrangeres desuden gratis informationsaftener, hvor information om forløbet og indgrebet vil blive forklaret.

 

 

About the author

super_admin

View all posts