spar-penge-paa-rejsen

Spar op til rejsen med hjemmearbejde og sparetips

Hvis du gerne vil ud at rejse, men ikke har et fast job, så har vi her nogle gode tips og tricks, så du kan spare lidt sammen alligevel. Du vil måske ikke kunne komme væk på drømmerejsen med disse muligheder, som vi kommer med hér, men det vil helt sikkert kunne få dig lidt af vejen.

Vi har delt dette indlæg op i to dele, da der både er noget du kan gøre før afrejsen og noget du kan gøre, mens du er ude at rejse. Nogle af disse punkter overlapper hinanden, da det både er muligt at gøre på destinationen og hjemme i Danmark, mens du planlægger rejsen. Disse punkter vil vi nævne under selve rejsen.

Før afrejsen

Vi går direkte til stålet, så her får du nogle af vores vigtigste rejsetips.

Lægge budget

Det første du skal gøre er at lægge et budget. Få et overblik over dit forbrug og skær alt det overflødige fra. Der er ofte en guldmine at finde i din netbank, som viser dig, at du klatter pengene væk på alt muligt, som sagtens kunne være sat ind på din rejseopsparing.

Babysitter og dyrepasser

Der findes altid et barn eller et dyr i dit område, som har nogle forældre eller ejere, som har brug for en pause. Sæt et opslag op på internettet, i parker, i vuggestuer og børnehaver, så skal du nok få et opkald. Husk at skrive både din email, navn, billede og evt. erfaring med dyr og børn, da det alt sammen gør det lettere for forældrene/ejerne at tage beslutningen om at ansætte dig til tjansen.

Mens du rejser

Som nævnt, gælder disse punkter både før og efter du har taget flyet, toget eller færgen ud i verden (eller cyklen, hvis du er meget økonomi- og klimabevidst).

Betalte undersøgelser

Der findes flere online paneler, som du kan tilmelde dig. Her modtager du spørgeskemaer på mail, som du kan bruge som du kan arbejde med hjemmefra og under din rejse. Du bliver ikke betalt i kroner og ører, men du modtager derimod gavekort, som kan erstatte mange af dine daglige køb. På den måde kan du sætte penge til side til rejsen, eller bruge lidt ekstra mens du er afsted, da du her vished om, at du kan betale dine regninger med gavekort, når du vender hjem til Danmark.

Freelance konsulent

Der findes flere platforme online, som kan sætte dig i forbindelse med virksomheder, som ønsker hjælp til større eller mindre projekter. Da dette foregår online, er det ligegyldigt om du sidder i Danmark, Kina, Vietnam, Kenya eller et helt 5. sted i verden.

Udlej din lejlighed

En af de rigtigt store indtjeningsmuligheder ligger i din bolig, hvis du har sådan en. Du kan både udleje i kort tid gennem Airbnb og gennem længere tid. Hvis du udlejer længere tid til samme lejer, vil arbejdsbyrden være mindre, men det forventes også, at prisen er sat lavt. Hvis du derimod lejer ud på dags- eller ugebasis, kan du sætte lejen betydeligt højere. Du skal dog være opmærksom på at der skal udleveres nøgler og gøres rent indimellem, hvilket du kan betale dig fra.

About the author

super_admin

View all posts