Tag medarbejder med på adventuretur

Mange virksomheder er begyndt at interessere sig for teambuilding, og bruger det til at fremme arbejdsmiljøet på arbejdspladsen. PÅ Sydfyn ligger et særligt område, kendt som Area 51. Området er beregnet til teambuilding, og udfordrer sine deltagere i vidt forskellige discipliner.

Opfrisk din virksomhed

Teambuilding kan være den perfekte måde, at få noget ny energi ind på arbejdspladsen. De daglige rutiner på arbejdspladsen kan hurtigt gå hen og blive kedelige. Man oplever ofte kun en side af sine medarbejdere, og det kan hæmme samarbejdet. Med teambuilding ser du dine medarbejdere i andre situationer, og det kan være meget sundt både for cheferne og de almindelige medarbejdere, at skulle håndtere nogle anderledes situationer. Det giver cheferne en god mulighed for at vise en anden side af sig selv, og medarbejderne en god chance for at samarbejde. Det kan ofte være med til at ruske op i et lidt for låst hierarki.

Area 51

Area 51 befinder sig ved Fåborg på Sydfyn. Fåborg ligger på den sydfynske hav kyst, og er en kendt havneby i området. Area 51 er tilknyttet hotellet, Hotel Faaborg Fjord. Der er mulighed for overnatning på hotellet, ellers er teltudlejning Fyn også populært, som en del af teambuildingen.

Area 51 byder på mange forskellige aktiviteter, og der er rig mulighed for at udfolde sig. Arrangørerne sørger altid for professionelle forhold, og stiller med professionelle instruktører på alle aktiviteter. Grundet den gode placering på Sydfyn, er der mange aktiviteter i nærområdet. Area 51 indeholder blandt andet en skov, hvor der er mulighed for at lave diverse aktiviteter. Kyst placeringen gør også, at der er mange watersports aktiviteter.

Populært blandt sportshold

Area 51 er en populær destination for sportshold. Tidligere har blandt andre Bjarne Riis’s cykelhold været forbi. Det kvindelige håndbold har også været gæster på hotellet, og nød godt af Area 51s aktiviteter.

About the author

super_admin

View all posts